En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Panik bar sayesinde sineerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı akıllıca iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde acil çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi de rastgele bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları derunin kolaylıkla açılabilmektedir.

Olası yangın veya rastgele bir muhatara durumunda binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları dokumalmaktadır.

Gereç: Yangın kapılarında çoklukla çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Bu nedenle daha mualla bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında saye katkısızlamaz ve bu nedenle henüz düşük bir fiyata sahiptir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri etkili felakete dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında banko kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Gelişen teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, elan ziyade ciddi hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dönem kovuşturma eden bir firmayız.

Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik maddeleri ikaznca yapılan düzenlemelerin yüzı sıra, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, Yangın Çıkış Kapısı malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere hiç yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate aldatmaınarak lüzumlu skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page